Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Pierogi ‒ pirožky
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Zabalená vepřová panenka
Číňan na houbách
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Brokolice nebo květák na italský…
Ananasové řezy "Piña Colada"
Rumové kuličky nepečené a snadné
Steakový salát s balzamikem
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet