Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Drůbková polévka
Ředkvičková pomazánka s karotkou
Meruňkové řezy s kokosovou peřinou
Americká pizza
Francouzské palačinky
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Hlíva s hořčicí
Okurkový salát s Kyškou
Králičí karbanátky s bramborovou kaší
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem