Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený špenát
Nevařená rybízová šťáva
Brokolicová polévka se žampiony
Chilli con carne od Camm
Staročeské zelí s kroupami a uzeným
Božský čokoládový dort
Míchaná vejce (nejen) s romadůrem…
Salát z červené řepy a brusinek
Meruňkové clafoutis
Steakový salát s balzamikem
Vepřová panenka po středomořském…
Okurková limonáda s citronem
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Jahodový sorbet