Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Norská rybí polévka
Banánová espuma v čokoládové…
Bochánky z odpalovaného těsta
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Americký jablečný koláč s ořechovou…
Rychlé povidlové řezy
Nepečený banánovo/lentilkový dort
Křenová omáčka s vejcem
Chalupářská hrstková polévka
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies