Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Cuketa vynikající
Krůtí stehno trochu na divoko
Plněné cukety s ementálem
Srnčí maso na smetaně
Zapečená brokolice se zeleninou a…
Kávovo-ořechová roláda
Kávovo-ořechové řezy
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Kapustové drny z pánve
Tyrolské knedlíky
Francouzská cibulačka
Turecká vejce
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové brownies