Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Bublanina - tutovka (tutově se povede)
Svratecký guláš
Sněhový koláč s marmeládou
Zapečené plněné bagety
Palačinky s ovesnými vločkami a jablky
Jogurtový tropik dort - nepečený
Anglická gulášová polévka
Adžika směs z mletého masa
Řecký salát s cizrnou
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…