Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zákusek chudých
Dort s ovocem a želatinou
Karamelové řezy s mandlemi
Co se zbylou rýží?
Lasagne á la kamarádka Terka
Kapr pečený s bylinkami na másle
Plněné vepřové plátky
Hovězí guláš s domácím Bavorským…
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Grilovaný losos
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…