Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřová pečeně s dušeným zelím a…
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Chřestová polévka II.
Smažený sýr v těstíčku
Česneková plec
Rychlý koláč s broskvemi a tvarohem
Nivové sušenky (slané cukroví)
Houbovo-smetanové špecle
Vepřová panenka s bylinkovým pestem
Pizza bolognese
Cukeťák z trouby
Čevapi s ajvarem
Ricottový koláč s malinami a…
Pravé maďarské lečo
Domácí kečup
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Okurky ve vinném octě
Buřtguláš podle časopisu F.O.O.D.