Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Maďarský paprikový salát
Bílý chléb dokonalý
Chléb skoro jako Šumava
Salát se sýrovo-bylinkovou zálivkou
Pečené fazole
Jemné palačinky z acidofilního mléka
Listové šátečky se zelím (zelnou…
Halloumi z grilu na salátu
Šťouchané brambory s uzeným sýrem
Pečené kuře dle časopisu F.O.O.D.
Vepřová panenka po středomořském…
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Meruňkový koláč dle časopisu F.O.O.D.
Topinky s pestem, rajčaty a…
Zapečené bylinkové kapie s balkánským…
Jahodový sorbet
Lasagne s hovězím masem