Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Malínský špaček od sestry Ireny
Ořechové řezy s medovou krustou
Kuře a la kachna II.
Vepřové závitky v římském hrnci
Pudinkové kostky s tvarohem - bez…
Zapékané kysané zelí
Houbové lasagne
Ořechové fit muffiny
Ořechové řezy s polevou z remosky
Okurkový salát se skleněnými nudlemi
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Tzatziki
Cuketová bábovka
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Borůvková zmrzlina
Topinky s pestem, rajčaty a…
Borůvkový koláč s krémem z bílé…