Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočkový salát se zelím
Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…
Celozrnné dalamánky
Marinovaná kuřecí prsa II.
Cuketové řezy s tvarohovým krémem a…
Kokosová rýže se skořicí
Jednoduchá nivová pomazánka s křenem
Penne s čerstvým špenátem a kuřecím…
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Chřestová omeleta
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…