Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Boršč bez masa
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Jednoduchá domácí paštika
Úplně obyčejný hrnkový chleba
Gulášová polévka II.
Tvarohový beránek
Citronové řezy-máslové a výtečné
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Jablečné žabí tlamičky se skořicí
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Chřestové Caprese
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…