Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z cizrny
Hnětynky - posvícenská specialita z…
Sekaná s kuskusem
Makové rohlíčky (Rakousko)
Karbanátky nebo sekaná s česnekovými…
Kávovo-smetanové "cappuccino" řezy …
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Špagety s baby špenátem, rajčátky a…
Hrnková buchta s ovocem
Pomazánka z uzeného pstruha
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč