Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso na řecký způsob
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Letní linecký koláč
Citronovo-hruškový koláč
Holubce v bešamelu - plněné zelné…
Bramborové noky s dušeným špenátem
Tvarohový cheesecake s borůvkami
Domácí (plněné) rohlíky
Vepřová panenka plněná sušeným ovocem
Kuřecí na medu s kuskusem
Chřest s křupavou posýpkou a…
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Křehký dort s revení
Sirup ze smrkových výhonků
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Domácí vanilkový a kakaový pribináček
Koláč z rebarbory
Grilovaná zelenina s omáčkou…