Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moravské kuře
Jahodové řezy z Galaretky
Dukátové buchtičky III.
Špagety s kuřecím masem, žampiony a…
Uruguayský hovězí rib-eye steak
Podzimní polévka s houbami
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Sýrovo-vaječná pomazánka
Kořeněné kuřecí řízky v těstíčku
Kuřecí piccata
Chřestový salát s vejcem
Bylinkové kuře v marinádě chermoula
Žloutkové řezy jako vánek
Mac and cheese s chřestem a hráškem
Strakaté blondie
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Chřestová polévka s pestem
Slaný chřestový koláč