Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Studentské rychlolangoše
Bábovka s mandarinkami-velká
Placičky z ricotty s cuketou a…
Krkovička pečená s játry a cibulí
Kari placičky se sýrem a rýží
Cuketová směs se slaninou
Brokolice (květák) se sýrovou…
Těsto na domácí chleba
Pečené kuře s nádivkou
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí