Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Olejová bábovka
Rychlé BE-BE řezy
Plov (Pilaf) - Ázerbájdžánské národní…
Zapečená růžičková kapusta podle…
Rychlí utopenci
Aprílové řezy se zakysanou smetanou
Omáčka z vepřových jater
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Bezmasá (nejen) zeleninová směs
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki