Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Prošívaná deka II.
Houbové flíčky-zapečené
Bramborový knedlík s vejcem a slaninou
Krůtí s rýžovými nudlemi
Luigiho zeleninové rizoto na italský…
Meruňkové smoothie
Čočková polévka s kokosovým mlékem
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Buřty na pivě
Kuřecí prsa s mozzarellou a pestem
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki