Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Chřestové rizoto
Houbový kuba II.
Bramborové placky pečené v kuse
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Palačinky s jahodovým přelivem
Tvarohový dort s malinami II.
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka…
Sněhové pusinky II.
Zelňačka z uzených žeber
Těstoviny s lososem a arašídovou…
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot