Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Ořechový koláč bez mouky
Crepes suzette - palačinky po…
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Ryba z trouby: na zelenině a…
Rychlý jahodový koláč
Vídeňská cibulka
"Mrkváky" - kynuté buchty s mrkví
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Toskánská polévka
Linecké cukroví krok za krokem
Tradiční vánoční punč
Masarykovo cukroví
Vanilkové rohlíčky VI.
Svařák
Perníčky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pracny z roku 1900