Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mramorová bábovka
Díratá buchta z čokoládových figurek
Tvarohový koláč báby Havelkové
Bílá vosí hnízda (marcipánová chuť)
Pečená vinná klobása na pivě
Kuřecí prsa na pórku
Drožďové knedlíčky - kořeněné
Cheesecake z domácí lučiny
Cuketová buchta ala brownies
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cukeťák z trouby
Domácí kečup
Ricottový koláč s malinami a…
Plněné papriky podle časopisu F.O.O.D.
Ostružinový koláč s broskvemi
Pravé maďarské lečo
Čevapi s ajvarem
Okurky ve vinném octě