Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nutelové řezy s vůní skořice
Těstoviny se špenátem a žampiony
Jednoduchá ovocná bublanina
Zeleninová polévka s klobásou
Cheesecake IV.
Těstoviny s ricottou, parmezánem a…
Bramborové knedlíky plněné cibulovo…
Bramborovo-sýrové placičky (šištičky)
Kachna pomalu pečená
Restované žampiony s bramborami a…
Francouzská cibulačka
Butter chicken (máslové kuře) s flat…
Čokoládové brownies
Restovaná zelenina s bulgurem a dipem
Jablkový koláč ve skleničce
Čerstvé kimchi
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou