Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Salámové špízy
Cuketová čína 3
Vepřová kýta se sušenými rajčaty
Chřestová omáčka s koprem
Nakládaný pivní Hermelín
Mrkvové lívanečky
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Buchty (bulky) nejen se zelím -
Jednoduchý jogurtový beránek
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek