Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečený lilek s parmezánem
Kyprý jablkový koláč
Báječné ovocné koláčky - snadno a…
Kuře s brokolicí a hořčičnou omáčkou
Batáty pečené v troubě
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Chřest na másle
Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou
Grilovaný řapíkatý celer
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek