Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Karbanátky z tofu
Česneková polévka III.
Babské kuře
Polévka z uzeného masa II.
Klasické palačinky
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Cottage pomazánka s tuňákem
Česneková pomazánka s řeckým jogurtem
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Kotlety s rajčaty a bramborami
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Cukeťák z trouby
Zapečená plněná rajčata
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake