Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řezy Pribiňáček
Mřížková tvarohová buchta
Uzený losos na grilu
Bezmasá žampionová směs s mozzarellou
Čokoládový dort V.
Bylinková kachní prsa
Gratinované brambory s hořčicí
Pesto z medvědího česneku
Buřty na pivě
Grilovaný kuřecí kebab
Vepřová panenka v bylinkách se…
Zapečené lečo
Hrnkový koláč s drobenkou a blumami
Švestkové knedlíky z bramborového…
Švestková povidla
Ratatouille IV.
Pizza s pestem a bůvolí mozzarellou