Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houskové knedlíky
Dobrý perník
Krakonošův oběd
Pečené kuře - Medová kuřecí stehna
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Banánový dort s kakaovou šlehačkou
Dipy ke grilovanému masu - z červené…
Bramborové placky (nejen) se zelím
Bylinková krkovička na černém pivu
Zapečené lečo
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem