Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čínské placičky
Ovocno-tvarohový koláč
Hruškové šátečky se skořicí
Nepečený karamelový dort s ricottou a…
Tvarohový mazanec dle Ládi Hrušky
Bylinkové kuřecí řízky na zelenině
Kuřecí tandoori směs se zeleninou
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
Pórková polévka se slaninou I.
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot