Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodové řezy VII.
Jogurtový chléb pro domácí pekárnu
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Brokolicový nákyp se smetanovo…
Kuře v zelenině
Broskvové řezy II.
Gratinovaný fenykl dle časopisu F.O.O…
Blesková rýže kari podle Lidušky
Rychlý smetanovo-čokoládový dezert
Topinky s ricottou a grilovanou…
Trhané vepřové
Melounový sorbet
Špagety s cuketou a olivami
Čokoládová buchta z cukety
Guacamole
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…
Gazpacho - andaluská zeleninová…