Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roštěnky Esterházy
Grilovaná kořenová zelenina
Zapečený rýžový nákyp s meruňkami
Loupáčky zadělávané v domácí pekárně
Papriky plněné sýrovou nádivkou
Muffiny s čokoládou
Gnocchi se slaninou, špenátem a…
Ovesné cookies s brusinkami
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek