Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Templářský dort tmavý
Buchta s jablky a kysanou smetanou
Koláčky
Kapustová polévka s bramborem
Čočková polévka se zeleninou
Dort s karamelem, banány a šlehačkou
Jednoduchá špenátovo-nivová polévka
Vepřová panenka s cibulí a jablky
Maďarský guláš po našem
Smažený kapr bez kostí
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi