Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koložvárské zelí
Pečené brambory s tvarohovou omáčkou
Moravská kapsička
Babiččina zbojnická pečeně
Rychlý nepečený moučník z polenty
Pečená vepřová panenka ve slanině na…
Cuketová buchta ala brownies
Křehké škvarkové pracny
Losos (nejen) v bylinkách
Cuketové bramboráky
Klasické lečo
Cukeťák z trouby
Borůvkový koláč s krémem z bílé…
Cuketové pickles s koprem
Jahodový sorbet
Topinky s pestem, rajčaty a…
Losos s hráškem