Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mňam buřty
Prezidentský guláš II.
Jablkový koláč se zakysanou smetanou
Dia jogurtové řezy s rebarborou
Marinovaná červená řepa - sladkokyselá
Bageta se sýry - zapečená
Česnekovo-zázvorové kuřecí (nejen)…
Bezlepkový tvarohový mazanec
Zauzená vepřová panenka
Křupavé bramboráky se zelným salátem
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové rizoto
Sekané houbové řízky
Míchanice na topinkách
Dýňový cheesecake
Ginger shot
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňová polévka s hruškami