Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čokoládová pěna
Pařížské rohlíčky II.
Jahodové řezy z Galaretky
Dortík s pudinkovým krémem,…
Čokoládový dort ala Sacher
Cuketa z trouby
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Shepherd's pie (ovčákův koláč)
Bramborové placky se sýrem po našem
Houbové ragú s nudlemi
Houbový guláš
Koláč s kaki a skyrem
Topinky s houbami a čedarem
Podzimní salát Coleslaw
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňové muffiny
Ginger shot
Tvarohové řezy s mákem