Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené kuře
Moučník alá tiramisu
Mazanec ze sušeného droždí
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Smažené čínské nudle s kuřecím masem…
Bylinková bešamelová omáčka (přeliv)
Jemné pudinkové řezy s ovocem
Kuřecí kari maso s cuketou
Kuřecí prsa na žampionech s rýží
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Zeleninový boršč
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Nepečený jablkový dort
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem