Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ženevské řezy
Americká mrkvová buchta
Gulášová polévka z předního hovězího…
Květákovo-vločková polévka s vejcem
Malinová lahůdka
Jogurtové muffiny
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Kuřecí (králičí) maso pečené na…
Kýta v žampionové omáčce
Minestrone
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…