Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pomazánka z paštiky
Kuřecí závitky s nivou
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Vepřové koleno v zelí
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Celer s uzeným masem - zapékaný
Řezy s černým rybízem
Bramborové muffiny se slaninou
Těstovinový salát s rybou a zeleninou
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot