Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí polévka s kapáním
Valašská kyselica
Sekaná pečeně plněná vejci
Italská pizza
Kynutý koláč s ovocem pro domácí…
Kremeše s pudinkovým krémem
Amur (ryba) v bylinkovém těstíčku
Roláda s vajíčkovým salátem
Spaghetti aglio olio e peperoncino
Smažená rýže se zeleninou a krůtím…
Vepřové s mrkví, hráškem a…
Čočková polévka se zeleninou
Čokoládová roláda s lehkým krémem a…
Restovaná zelenina s kuřecím masem
Mexický hrnec s rýží
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Česnečka
Polévka z červené čočky