Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené filé na špenátě
Zeleninový salát se sýrem a šunkou
Listové taštičky plněné mletým masem
Chřestový krém - polévka
Bábovka s vaječným likérem a jablky
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Výborný těstovinový salát s vejcem
Květák - nakládaný, sterilovaný
Okurkový salát s Kyškou
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Obalovaný asijský květák z trouby
Středomořská čočková polévka
Milionářské řezy se slaným karamelem
Gyoza knedlíčky
Mexický hrnec s rýží
Císařský trhanec
Quiche s červenou řepou a sýrem
Kachní prsa s nudlovým salátem