Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolicový salát s nivou II.
Pikantní pečené kuře na rajčatech
Kukuřičný chléb II.
Ďábelský Pangasius
Balkánský listový závin slaný
Krkovice s červeným zelím
Vajíčková pomazánka podle dcery
Nejlepší pomazánka na chlebíčky
Nepečené BeBe řezy
Tacos s grilovanou zeleninou a…
Chlebová polévka
Čokoládová buchta z cukety
Trhané vepřové
Špagety s cuketou a olivami
Guacamole
Melounový sorbet
Salát s melounem a fetou
Patizonová polévka s koprem a…