Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Amolety z kynutého těsta
Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou
Závitky s lehkou křenovou náplní
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Tvarohovo-vanilkový koláč s ovocem a…
Závin z listového těsta se zelím a…
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Pečený květák s kari
Zeleninová polévka s černou čočkou
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše