Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Marlenka na můj způsob
Pomerančová bábovka II.
Kuřecí kousky s nivou a smetanovou…
Švestkový koláč V.
Bramborový guláš III.
Jehněčí na bylinkách a rajčatech
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Cuketovo-paprikový salát (čalamáda)
Borůvkový koláč
Panenka s batátem a pestem
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky