Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čočka po orientálsku
Těstovinový salát s lososem
Jednoduchý grenadýrmarš
Kokosovo-čokoládová buchta s…
Mexická polévka z naší hospody
Dalamánky z chlebové mouky
Borůvkový koláč II. - jednoduchý a…
Banánová roláda s margotkou
Dip z červené řepy
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek