Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krakonošovy drny
Zapečená brokolice s krabími tyčinkami
Medové perníčky od babičky
Bramborové noky s kuřetem a zelím
Ovocné želé s mascarpone
Cibulové vepřové - minutka
Jablečné / Hruškové kynuté knedlíky
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Drůbeží vývar s knedlíčky
Houbový guláš
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek