Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Léčivý sirup z jitrocele
Brambory s kysanou smetanou
Bulharská trošije (nakládaná zelenina)
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Rychlá rajská polévka s pistáciemi
Jednoduché sýrové řízky (karbanátky,…
Batátové bramboráky
Olomoucký "tatarák" - pomazánka
Zelný salát se zeleninou
Topinky se smaženicí
Jihočeská kulajda podle časopisu F.O…
Dýňový cheesecake
Sekané houbové řízky
Dýňové latte
Krůtí guláš s těstovinami
Dýňové rizoto
Ginger shot