Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kavak
Fenyklový salát
Bramborové knedlíky se strouhankou
Česnečka z uzených kostí
Bavorské vdolky z domácí pekárny
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Ředkvičkový salát se šunkou
Čerstvé těstoviny s chřestem
Cibulovo-česnekové řízky: smetanové
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Skořicové šneky
Mrkvový krém se zázvorem a chilli
Kuřecí prsa s pečenou dýní a mačkaným…
Pečená zelenina s bylinkami
Nepečený jablkový dort
Zeleninový boršč
Kaldoun s játrovými knedlíčky
Tvarohové řezy s mákem