Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Staročeské zelníky s bramborami
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Feferonový salát
Sýrová roláda IV.
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Cuketové lasagne
Lívance z podmáslí s borůvkami a…
Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…
Čočková polévka ze zbylé čočky II.
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek