Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brambory s kysanou smetanou
Pudinková bábovka II.
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Letní pokušení: Malinové muffiny
Kořeněné šátečky se šunkou a sýrem
Smoothie z červené řepy
Zdravé lívance z ovesných vloček
Izraelský hummus
Hráškový prívarok (přívarek)
Srbské rizoto
Americké lívance
Brokolicová polévka se smetanou
Čevabčiči
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Kulajda
Jablečná buchta
Makovec se švestkami
Huevos rancheros