Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažený kapr
Piškotová roláda s nutellou
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Hovězí maso na pivu
Višňová bublanina s mákem
Rebarborový koláč s pudingem
Asijský králík - jednoduše a chutně
Kuřecí prsa s cuketou
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Čočkové ragú
Linecké cukroví krok za krokem
Čokoládové crinkles
Vosí hnízda
Svařák
Vanilkové rohlíčky VI.
Klasický recept na polevu na perníčky
Masarykovo cukroví
Perníčky