Tento cukr krásně voní po levanduli. Hodí se proto při přípravě nejrůznějších moučníků a dezertů, ale zrovna tak si jej můžete přidávat třeba do čaje.
Med ze sedmikrásek
Lehký levandulový sirup
Levandulové cupcaky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechový koláč bez mouky
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Velikonoční mrkvový beránek
Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Pečené brambory s cibulí
Losos v sezamové krustě
Kari placičky se sýrem a rýží
"Tataráček" z Romadůru
Jednoduché kávové řezy s ořechy
Kachna s fíkovým zelím
Tradiční bramborový salát
Vánočka ze šesti pramenů
Pravý staročeský smažený kapr
Štědrovečerní rybí polévka
Pavlova s granátovým jablkem a…
Sýrové kuličky
Šneci z listového těsta se slaninou a…
Čerstvé kimchi